Seated dinner – 3 gangen

U heeft de keuze uit 3 van de onderstaande gerechten

Voorgerecht

  • Salade van parmaham, asperges, meloen, olijf, artisjok en tramezzone
  • Tartaar van rauwe en gerookte zalm met dille-mosterddressing
  • Carpaccio van ossenhaas met rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Salade van gebakken rode mul, gegrilde coquille, oven gedroogde tomaatjes, zeekraal en rucola olie
  • Tartaar van Bawykov zalm met een gepocheerd kwarteleitje, kappertjes, rode ui en Pernod mayonaise
  • Carpaccio van rose gebraden kalfsmuis met lavendel mayonaise en rucola
  • Steak tartaar met kwarteleitje
  • Zwaardviscarpaccio met gesauteerde kappertjes, mandarijn en komkommer
  • Gekarameliseerde pompoen met crème fraîche en blauwe kaas
  • Kerriesoep met zachte roomkaas, zoete appelbrunoise en bieslook
  • Gazpacho van tomaat, komkommer en paprika met knapperig garnituur
  • Courgettesoep met brunoise van 2 kleuren courgette met gedroogde ham


Hoofdgerecht

  • Kabeljauw filet met antiboise, aardappelmousseline, doperwtcrème, chablis-saus
  • Piepkuiken met gesauteerde tuinbonen, aardappelmousseline en geglaceerde bospeen
  • Tournedos van kalf sukade met pastinaakcrème, bospaddenstoelen en bospeen schuim
  • Australian veggie pie gevuld met diverse groente begeleid met geroosterde pompoen met saus van blauwaderkaas
  • Zeebaars filet met gnocchi, kreeftenjus en groene kruidenolie
  • Lamsfilet op "nette" ratatouille met honing-tijmsaus en aardappeltaart
  • Eendenborst, geserveerd met noedels, paksoi, paprika en sesam olie
  • Gegrilde parelhoen met salie, citroen, rozemarijn, olijfolie, trostomaatjes en bakaardappels
  • Rose gebraden runderlende op een puree van voorjaarsgroenten en aardappel, seizoengroenten
  • Kalfslende met paddenstoelenrisotto en kreeft-dragonsaus en mix groene groente
  • Lamsbout met grof zeezout en rozemarijn met couscous en gegrilde groene asperges


Nagerecht

  • Chocolade fondant, passiegel witte chocolade crème frambozen kletskop groene munt parels
  • Witte chocolade mousse in filodeeg met zilveren frambozen spinsuiker en pipet pina colada
  • Kaasplankje met diverse kaas soorten appelstroop noten en kletsen brood
  • Gemarineerd roodfruit perzik met frisse citrus gel en yoghurt merengue en basilicum stroop
  • Melkchocolade Butter scotch mousse met gekaramelliseerde pecan noten, aardbeien, suiker, advocaat
  • Meringue met gekarameliseerde peer, gebrande amandelen en toffee room
  • Scroppino (Frisse cocktail van wodka, prosecco, citroensorbetijs en limoen, heerlijk als toetje)

 
Geef bij het afsluiten van uw bestelling in het opmerkingenveld aan de keuzen van uw gerechten

€ 31,50

Toegevoegd

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen