Catering Amsterdam

Catering Amsterdam Als u op zoek bent naar een catering bij u in de omgeving Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een uitgebreid assortiment voor u en uw gasten. Dankzij onze cateringservice bent u gast in eigen huis! Wij doen alle boodschappen en bereiden met de grootste zorg uw gerechten. Het enige dat u hoeft te doen straks is te genieten van het eten en uw gasten!

Dagelijkse cateringservice in Amsterdam

Onze cateraars verzorgen elke dag de drankjes en hapjes voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en stellen uitgebreide lunches samen.

Dagelijks weten mensen bij u in de regio Halfweg, Zwanenburg, Haarlem, Spaarnwoude, Lijnden, Spaarndam, Wormerveer, Zaandam, Krommenie, Wormer, Zaandijk, Oostzaan, Landsmeer, Purmerend, Wijdewormer, Westzaan, Koog aan de Zaan, De Ilp ons te vinden.

Zij kozen uit ons uitgebreide assortiment dat direct online te bestellen is. Onze partyservice bestaat onder meer uit tapas, ontbijtbuffetten, originele hapjes door weer eens iets anders aan te bieden dan het gevulde eitje (dat we overigens ook erg lekker kunnen bereiden), diners, salades en high tea.

Catering assortiment Amsterdam

Wij verzorgen dé partyservice in uw regio Amsterdam

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte. U ontvangt een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. Schroom niet om contact met ons op te nemen, als we u nog ergens mee kunnen helpen.

Op een door u gekozen datum en tijdstip staan wij op de stoep in Amsterdam met uw catering. Wij hopen dat u geniet van de door u bestelde culinaire hoogstandjes die wij met zorg voor u hebben samengesteld en wensen u veel plezier.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen