Catering Koog aan de Zaan

Catering Koog aan de Zaan

Zoekt u een catering in Koog aan Zaan? Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u samengesteld. Hapjes aan Huis is gespecialiseerd in een volledig verzorgde partyservice. Onze chefkoks nemen u alles uit handen. Ze doen de boodschappen en bereiden uw culinaire wensen in hun eigen keuken! 


Dagelijkse cateringservice in Koog aan Zaan

Onze cateraars verzorgen elke dag de drankjes en hapjes voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en stellen uitgebreide lunches samen. Onze cateraars in de regio Halfweg, Zwanenburg, Haarlem, Spaarnwoude, Lijnden, Spaarndam, Wormerveer, Zaandam, Krommenie, Wormer, Zaandijk, Oostzaan, Landsmeer, Purmerend, Wijdewormer, Westzaan, Amsterdam en De Ilp hebben inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd. Regelmatig verzorgen wij een zeer smakelijke catering voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en feestjes thuis of op locatie, denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuisje. We bieden een grote diversiteit van BBQ, koude salades, warme tapas, een high tea en complete diners met alles erop en eraan.


Catering assortiment Koog aan Zaan


In slechts een paar muiskliks uw catering in Koog aan Zaan bestellen 

Dagelijks bieden wij een uitgebreide partyservice aan met diners, hapjes, overvolle salades en tapas uit de wereldkeuken. Hapjes aan Huis heeft een catering voor elke gelegenheid. Wanneer uw keus bij ons bekend is, ontvangt u daarvan een bevestiging per mail. Als u nog vragen heeft, schroom niet om contact met ons op te namen. Ons team staat voor u klaar. Ons team brengt uw catering bij u thuis of op een afgesproken locatie in Koog aan Zaan. Daarna hoeft u niets anders te doen dan te genieten van de culinair hoogstaande gerechten en uw gasten. Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen