Catering Krommenie

Catering Krommenie Zoekt u een catering in Krommenie? Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u samengesteld. Hapjes aan Huis is gespecialiseerd in een volledig verzorgde partyservice. Onze chefkoks nemen u alles uit handen. Ze doen de boodschappen en bereiden uw culinaire wensen in hun eigen keuken!

Bestel uw catering direct online in de regio Krommenie

Als partyservice hebben we een groot en uitgebreid assortiment voor elke gelegenheid. Wij denken graag met u mee. Onze cateraars in de regio Halfweg, Zwanenburg, Haarlem, Spaarnwoude, Lijnden, Spaarndam, Wormerveer, Zaandam, Amsterdam, Wormer, Zaandijk, Oostzaan, Landsmeer, Purmerend, Wijdewormer, Westzaan, Koog aan de Zaan, De Ilp hebben inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd. Regelmatig verzorgen wij een zeer smakelijke catering voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en feestjes thuis of op locatie, denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuisje. We bieden een grote diversiteit van BBQ, koude salades, warme tapas, een high tea en complete diners met alles erop en eraan.


Catering assortiment KrommenieBestel uw catering nu snel en makkelijk online in Krommenie

Wij zijn dé partyservice op het gebied van feesten, vergaderingen, uitgebreide (werkgerelateerde) lunches en bieden smakelijke vegetarische, veganistische, vlees en vis buffetten, originele borrelhapjes en bijpassende dranken. Als u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringsassortiment, bevestigen wij dat per mail aan u. Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij voor u klaar om die te beantwoorden. 


Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Krommenie gebracht. Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken! Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen