Catering Landsmeer

Catering Landsmeer

Zoekt u een cateraar bij u Landsmeer in de buurt? Wij verzorgen uw catering, zonder dat u er omkijken naar heeft. Dankzij onze cateringservice bent u gast in eigen huis! Wij doen alle boodschappen en bereiden met de grootste zorg uw gerechten. Het enige dat u hoeft te doen straks is te genieten van het eten en uw gasten!


Catering bestellen bij u in de regio Landsmeer? 

Wij bieden een groot assortiment voor elke gelegenheid en elk budget. Denk aan een uitgebreide lunch, een bedrijfsfeest, verjaardag thuis of een BBQ. Catering bestellen bij u in de omgeving Halfweg, Zwanenburg, Haarlem, Spaarnwoude, Lijnden, Spaarndam, Wormerveer, Zaandam, Krommenie, Wormer, Zaandijk, Oostzaan, Amsterdam, Purmerend, Wijdewormer, Westzaan, Koog aan de Zaan en De Ilp gaat eenvoudig en snel via onze website. U vindt hier een uitgebreid overzicht van tapas, ontbijtbuffetten, koude en warme lunches, vers belegde broodjes en complete arrangementen bij u thuis en op locatie. 


Catering assortiment Landsmeer


Laat ons uw catering verzorgen in Landsmeer

Onze partyservices biedt walking dinners, uitgebreide catering voor tuinfeesten, lunches thuis en verjaardagsontbijtjes voor elk budget aan! U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons uitgebreide assortiment. Laat ons weten als we u nog ergens mee kunnen helpen, ons team staat voor u klaar. Op een door u gekozen datum en tijdstip staan wij op de stoep in Landsmeer met uw catering. Wij hopen dat u geniet van de door u bestelde culinaire hoogstandjes die wij met zorg voor u hebben samengesteld en wensen u veel plezier.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen