Catering Lijnden

Catering Lijnden

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar catering in Lijnden Hapjes aan Huis verzorgt uw complete catering. Hapjes aan Huis neemt graag al uw voorbereidingen op de catering uit handen. Zoals boodschappen doen, koken en het opdienen van uw gerechten. Onze partyservice zorgt ervoor dat ook u zich gast in eigen huis voelt! 


Catering bestellen in de regio Lijnden

Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid. Dagelijks ontvangen wij bestellingen voor catering van mensen uit de regio Halfweg, Zwanenburg, Haarlem, Spaarnwoude, Amsterdam, Spaarndam, Wormerveer, Zaandam, Krommenie, Wormer, Zaandijk, Oostzaan, Landsmeer, Purmerend, Wijdewormer, Westzaan, Koog aan de Zaan en De Ilp . De gerechten van al onze cateraars zijn eenvoudig te vinden op onze website. Van een compleet diner (vegetarisch, vlees en vis en veganistisch) tot uitgebreide plateaus borrelhapjes, bijpassende dranken en een BBQ. Bij Hapjes aan huis vindt u wat u zoekt.


Catering assortiment Lijnden

Bestel uw catering in Lijnden gemakkelijk en snel online 

Wij bieden dé partyservice die u zoekt. In ons assortiment hebben we onder meer de heerlijke standaard borrelhapjes, maar ook orginele hapjes, uitgebreide ontbijtbuffetten, lunch voor thuis of op het werk en diners arrangementen op locatie bijvoorbeeld. U kunt uiteraard ook kiezen voor onze geheel op maat samengestelde catering. Wanneer u uw online bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons per mail een bevestiging. Laat ons weten of we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. 


Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Lijnden gebracht. Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken! 


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen