Catering Oostzaan

Catering Oostzaan Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar catering in Oostzaan? Hapjes aan Huis verzorgt uw complete catering.

Wij halen al uw keukenzorgen weg, door boodschappen te doen, het eten te bereiden én op te dienen. En dat terwijl u zich vermaakt met uw gasten. Wij doen dit graag, het is onze specialisatie.

Catering bestellen bij u in de regio Oostzaan?

Wij bieden een groot assortiment voor elke gelegenheid en elk budget. Denk aan een uitgebreide lunch, een bedrijfsfeest, verjaardag thuis of een BBQ.  Onze cateraars in de regio Amsterdam, Zwanenburg, Haarlem, Spaarnwoude, Lijnden, Spaarndam, Wormerveer, Zaandam, Krommenie, Wormer, Zaandijk, Halfweg, Landsmeer, Purmerend, Wijdewormer, Westzaan, Koog aan de Zaan en De Ilp hebben inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Regelmatig verzorgen wij een zeer smakelijke catering voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en feestjes thuis of op locatie, denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuisje. We bieden een grote diversiteit van BBQ, koude salades, warme tapas, een high tea en complete diners met alles erop en eraan.

Catering assortiment Oostzaan

Eenvoudig uw catering bestellen in Oostzaan

Onze partyservice biedt onder meer borrelhapjes, uitgebreide ontbijtbuffetten en walking diners aan. Nadat u eenvoudig uw bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons een bevestigingsmail. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.

Wij komen de catering bij u in Oostzaan bezorgen en maken uw feest compleet. U hoeft alleen maar te genieten van uw gasten en onze partyservice!


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen