Catering Westzaan

Catering Westzaan

Zoekt u een cateraar in de buurt van Westzaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geen lange wachtrijen voor de kassa en uren in de keuken staan, omdat u alles zelf wilt bereiden, maar laat u verwennen door onbezorgd te genieten van onze service.


Dagelijkse cateringservice in Westzaan

Onze cateraars verzorgen elke dag de drankjes en hapjes voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en stellen uitgebreide lunches samen. Onze catering is ook erg populair bij u in de regio Halfweg, Zwanenburg, Haarlem, Spaarnwoude, Lijnden, Spaarndam, Wormerveer, Zaandam, Krommenie, Wormer, Zaandijk, Oostzaan, Landsmeer, Purmerend, Wijdewormer, Amsterdam, Koog aan de Zaan en  De Ilp

Ons uitgebreide assortiment staat op deze website. Hier vindt u bijvoorbeeld volledig verzorgde diner-arrangementen, vers belegde broodjes voor elke gelegenheid, een uitgebreid BBQ buffet, diverse tapas en een avondvullende gourmet. 


Catering assortiment Westzaan


In slechts een paar muiskliks uw catering in Westzaan bestellen 

Dagelijks bieden wij een uitgebreide partyservice aan met diners, hapjes, overvolle salades en tapas uit de wereldkeuken. Hapjes aan Huis heeft een catering voor elke gelegenheid. Wanneer uw keus bij ons bekend is, ontvangt u daarvan een bevestiging per mail. Als u nog vragen heeft, schroom niet om contact met ons op te namen. Ons team staat voor u klaar. Ons team brengt uw catering bij u thuis of op een afgesproken locatie in Westzaan. Daarna hoeft u niets anders te doen dan te genieten van de culinair hoogstaande gerechten en uw gasten. 


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen