Catering Zwanenburg

Catering Zwanenburg

Als u op zoek bent naar een catering bij u in de omgeving Zwanenburg, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor u en uw gasten. Maak het uzelf makkelijk en laat ons de boodschappen en het koken doen. Onze kracht is dat u straks volledig zorgeloos kunt genieten van het eten en uw gasten. 


Partycatering in de omgeving van Zwanenburg 

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Welk feest u ook viert, wij denken graag met u mee. Dagelijks verzorgen wij grote en kleine cateringen in Halfweg, Amsterdam, Haarlem, Spaarnwoude, Lijnden, Spaarndam, Wormerveer, Zaandam, Krommenie, Wormer, Zaandijk, Oostzaan, Landsmeer, Purmerend, Wijdewormer, Westzaan, Koog aan de Zaan en De Ilp. Via de website kunt u ons uitgebreide assortiment gemakkelijk bekijken en eenvoudig bestellen. Voor elke gelegenheid is een passende catering. Denk aan een tuinfeest, een verjaardag op locatie, een high tea in uw woonkamer of een uitgebreide bedrijfslunch met vers belegde broodjes, een tapas buffet en vegetarische stamppotten. 


Catering assortiment Zwanenburg


Bestel uw catering in Zwanenburg gemakkelijk en snel online 

Wij bieden dé partyservice die u zoekt. In ons assortiment hebben we onder meer de heerlijke standaard borrelhapjes, maar ook orginele hapjes, uitgebreide ontbijtbuffetten, lunch voor thuis of op het werk en diners arrangementen op locatie bijvoorbeeld. U kunt uiteraard ook kiezen voor onze geheel op maat samengestelde catering.


Wanneer u uw online bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons per mail een bevestiging. Laat ons weten of we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. De door u bestelde catering wordt op een afgesproken tijdstip bij u in Zwanenburg gebracht. Aangezien onze partyservice verder reikt dan de voordeur verzorgen wij binnen uw hapjes, het buffet, de broodjes of het door u samengestelde menu verder. U heeft er geen omkijken meer naar! Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen